- Úvod
- Křupky-kaše-svačinky-paštiky
- Kaše jáhlová - bez laktózy
Kaše jáhlová - bez laktózy
- TOP produkt

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Komentáře 0
- Kaše jáhlová - bez laktózySkladem69 Kč
Jáhlová kaše se švestkami,neobsahuje laktózu.
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. Doporučují se lidem s onemocněním žaludku a slinivky. Jáhly vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky. Jsou bohatým zdrojem zejména sacharidů, ale i bílkovin a tuků. Jáhly jsou bohaté na hořčík, železo a kyselinu křemičitou. Z vitaminů jsou nejvíce zastoupeny vitamíny B1, B2 a PP.
Složení: voda pitná, jáhly 44%, švestky sušené 33%, řepný cukr, kokosové mléko.
Průměrné výživové hodnoty: 1130kJ na porci 300g, 377kJ na 100g,
Způsob přípravy: Obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za obč. míchání na mírném ohni cca 5 minut nebo pokrm přendejte do vhodné nádoby a ohřejte v mikr. troubě cca 2 minuty. Lze také vložít sáček do horké vody na cca 8 min.
Zde máte možnost umístit popis produktu.