Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
11.07.2017
Nemusíte trávit léto u plotny
Rodičům.cz: UŽ NEMUSÍTE TRÁVIT LÉTO U PLOTNY, ABYSTE ZDRAVĚ NAKRMILI RODINU Plnohodnotné, zdravé, dokonce i bezlepkové jídlo dokážete připravit... číst celé
23.06.2013
Kdo u nás nakupuje?
Zúčastnili jsme se 1.sportovního veletrhu v Českých Budějovicích. Mezi jinými byl hostem p. Havlíček z pořadu Jste to co jíte. Ochutnal naše jídlo ...... číst celé
05.09.2013
Bezlepkové jídlo a sport
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/495086-djokovice-vynesla-na-vrchol-bezlepkova-dieta-ted-o-tom-vydava-knihu.html#hp-sez číst celé
Zobrazit všechny novinky

 PARTNEŘI

 PLZEŃ

 

Tábor

STRAKONICE Jiří Bambásek, Němětice 43, Volyně 38701, +420777810306 www.stmenu.cz

Kropáčková Ivana - Zdravá výživa -  Poliklinika JIH, Matice školské 17 / vchod z  Tylovo ul. /, České Budějovice , +420606247529, iva.kropackova@seznam.cz

Ing. Milena Soudná, Kondiční klub MS, Palackého sady 185, Písek 39701, +420723490007, kondice.ms@gmail.com

 

HARMONIE - prodejna zdravé výživy, Senovážné nám. 9, České Budějovice,+420 734277906

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Napište, zavolejte, poradíme
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.