PARTNEŘI
STRAKONICE Jiří Bambásek, Němětice 43, Volyně 38701, +420777810306 www.stmenu.cz
Kropáčková Ivana - Zdravá výživa - Poliklinika JIH, Matice školské 17 / vchod z Tylovo ul. /, České Budějovice , +420606247529, iva.kropackova@seznam.cz
Ing. Milena Soudná, Kondiční klub MS, Palackého sady 185, Písek 39701, +420723490007, kondice.ms@gmail.com
HARMONIE - prodejna zdravé výživy, Senovážné nám. 9, České Budějovice, +420 734277906
Úvod » Komplet menu-s přílohou » KM Rýžový nákyp se švestkami
Dlouhozrnná rýže uvařená doměkka v mléce se švestkami, posypaná ořechy a poté zapečená v troubě.
Složení: mléko, švestky kompotované (24%)(švestky, voda, cukr), rýže (15 %), cukr, vejce, máslo, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), skořice.
Informace pro alergiky: mléko, vejce, máslo.
EAN: 8594043791244
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota 826kJ / 197 kcal
Tuky 3,6g
Nas. mastné kyseliny 2,0g
Sacharidy 36,4g
Cukry 16,8g
Bílkoviny 4,8g
Sůl 1,14g
Způsob přípravy u nové technologie:
1) V mikrovlnné troubě – odstraňte fólii a poté ohřívejte cca 2 - 3 minuty (900W), nebo dokudnebude jídlo teplé.
2) V horkovzdušné troubě - vložte uzavřenou misku do trouby nastavené a předehřátémaximálně na 130°C, doba ohřevu je cca 10 min. Fólie nemusí být propíchnuta.
3) Ve vodní lázni - vložte uzavřenou misku do hrnce s vařící vodou na cca 15 min. Fólie nesmíbýt propíchnuta.
4) Pozor na speciální servírování BRAMBOR V NÁLEVU. Po ohřátí je možno vrchní fóliipropíchnout a přebytečný nálev vylít. Nebo se musí brambory vyndat z nálevu na talíř.